Pohjanperä

Palokka v. 1997

Rivitalo A sekä varastorakennus.
Osoite: Pohjanrinteentie 8, 40270 Palokka

Rivitalo A

8 kpl yksiöitä (olohuone + kk, 34.5 m2)
1 kaksio (2h + keittiö, 54,5 m2)

Saunaosasto, pesutupa-kuivaushuone, askartelutilat työkaluvarustein. Kerhotilat viihtyisän päiväkeskuksen yhteydessä. Läheisellä venerannalla lasikuituvene asukkaiden käytössä. Järvellä on moottorin käyttö kielletty. Sähköperämoottoreita näkee käytössä. Palokan monipuoliset palvelut ovat alle 1 km kävelymatkan päässä.

Yhdistyksen omistamien kiinteistöjen, asuntojen ja toimitilojen alueella ei esiinnytä päihtyneenä. Tavoitteena on raitis elämä, johon päihteiden käyttö ei sovi missään muodossa.

Päiväkeskus

PäiväkeskusPohjanperällä on 93 m2 suuruinen päiväkeskus, 2 kpl kerhohuoneita, keittiö, toimisto ja askartelutilat työkaluvarustein. Kerhohuoneissa on televisiot. Viereisessä talousrakennuksessa on grillauskatos.